5 Juledrinks til de hyggelige stunder

Når julen står for døren, skrues der ekstra op for hyggen. Og det er ikke en hemmelighed, at ægte julehygge ofte involverer kolde juleøl, varm gløgg og forfriskende juledrinks, der giver varme i kinderne.

Det er en fast tradition for mange, at man afslutter julefrokosten med et par gode drinks. Eller, at man nyder de kolde og mørke decemberaftener med en hyggelig juledrink.

Vi har derfor lavet en liste over 5 juledrinks, der skaber julestemning og ægte hygge, uanset om man sidder ved julefrokostbordet, eller man vil hygge inden døre på en kold decemberaften.

 

1. Julesangria – en kande fyldt med julehygge

Med en flaske rødvin, Queens Solbær og en håndfuld aromatiske julekrydderier, toppet med danskvand, kan du lave den bedste julesangria der forbinder det kolde nord med det varme Spanien.

Den er en vaske ægte crowdpleaser, der med garanti vil være et hit til enhver julefrokost.

Se opskrift på julesangria

 

2. Snapsen alle kan lide

Vi kan alle blive enige om, at danske julefrokoster er en af de hyggeligste traditioner blandt os, men noget man sjældent kan blive enige om, er om snaps smager godt eller skidt. Vi har taget udfordringen op, og lavet opskriften på snapsen alle kan lide!

Hemmeligheden er ganske enkelt Queens Solbær og tonic, der giver en helt ny smagsoplevelse.

Se opskrift på snapsen alle kan lide

 

3. Hot Queen

I vinterhalvåret er der tradition for, at vi finder de varme drikke frem og nyder æbelskiver med et glas gløgg eller varm kakao.

En Hot Queen er en sød og let syrlig juledrink, der passer perfekt til dessertbordet, når mandlen skal graves frem af risalamanden. Den går hånd i hånd, med kirsebærsaucen og kan laves på ganske kort tid, med blot Queens Solbær, varm æblemost og en klat smør.

Se opskrift på Hot Queen 

 

4. Flyversjus

Når snapsen alligevel er på bordet og måske endda ikke drukket ud, er der ingen undskyldning for ikke at prøve en flyversjus. Vi har lavet en moderne udgave af matador-klassikeren, med Queens Hyldeblomst, der giver sjussen en frisk smag af hyldeblomst.

Alt hvad du skal bruge til flyversjussen er snaps, Queens hyldeblomst og citronvand

Se opskrift på flyversjus

 

5. Negroni med smag af hyldeblomst

I julesangriaen kombineres det danske med det spanske, så hvorfor ikke også gøre samme nummer med Italien? Den italienske cocktail Negroni har i forvejen en velsmagende aromatisk smag, der passer pefekt med de varme julekrydderier. Men for nogle kan den virke en anelse for tør og bitter. Derfor har vi lavet et twist af klassikeren, der giver den ægte smag af dansk natur og sommer.

Negronien med hyldeblomst laves som en klassisk negroni, dog erstatter vi vermouthen med Queens Hyldeblomst

Se opskrift på Negroni med smag af hyldeblomst

 

Find din Queens of Denmark forhandler i dag

De udvalgte juledrinks er lavet på Queens Hyldeblomst eller Queens Solbær. To lækre danske økologiske spiritusser, der kan bruges til et utal af drinks, der garanterer at dine juledrinks bliver ekstra hyggelige med smagsnoter fra den danske sommer.

Der er med garanti en forhandler af Queens of Denmark nær dig, tryk på nedenstående link og find din nærmeste forhandler i dag og gør din juledrinks ekstra velsmagende.

Find nærmeste forhandler