5 Nytårsdrinks, der afslutter 2019 med et brag

På årets sidste dag skal der festes med manér og intet må være overladt til tilfældighederne. I fint nytårstøj hylder vi året, der gik samles med vores nærmeste, og skyder det nye år i gang på årets festligste og farverigeste dag.

En aften hvor alt skal være perfekt, og hvor der glædeligt ydes en ekstra indsats i køkkenet og baren. Kvalitet forbliver nøgleordet for nytårsaften, hvor der er tradition for, at mad og drikke skal være ekstra godt.

Derfor har vi udvalgt 5 velsmagende nytårsdrinks, der med garanti imponerer selskabet, gør aftenen ekstra speciel og slutter året af med et brag af en fest…

1. Hyldeblomst Spritz

En garanteret succes på nytårsaften er den uimodståelige Hyldeblomst spritz. En af de mest velsmagende vincocktails, der med et par enkle ingredienser skaber en storartet smags-oplevelse – og samtidig er flot præsenteret i et vinglas.

Så hvis du står for indkøbet til nytårsaften, skal du sørge for at købe godt med hvidvin og Queens Hyldeblomst.

Se opskrift på Hyldeblomst Spritz

2. Strawberry Daiquiri

Én velkendt klassiker og uden tvivl en af danskernes favoritdrinks, der med sin friske og fyldige smag af solmodne jordbær, bringer sommerminder frem til snakken om året der gik. De fleste vælger at lave en Strawberry Daiquiri på blendede jordbær, men opvasken kan sagtens spares ved at shake Queens Jordbær, lys rom og citronsaft sammen.

Den er perfekt at drikke hen på aftenen, men er også helt fortrinlig til at rense smagsløgene mellem retterne.

Se opskrift på Strawberry Daiquiri

3. Kir Royal

Kir Royal laves med Queens Solbær, mousserende vin og serveres i et champagneglas – den er som skabt til nytår og smager helt igennem fantastisk. Den er et must på listen over nytårsdrinks. Har du endnu ikke prøvet en Kir Royal, så har du noget at glæde dig til – den bliver din nye yndlings-cocktail.

Se opskrift på Kir Royal

4. Tom Collins Elderflower

Tom Collins er en tidsløs gin cocktail, der uden tvivl fortjener sin plads på en hver liste over nytårsdrinks.

Nytårsaften er en fest, hvor vi siger farvel til året, der er gået, og ser frem mod det nye. Hvilket giver god anledning til at fornye den 134 år gamle cocktail – Tom Collins med et dansk twist bestående af Queens Hyldeblomst.

Du laver en Tom Collins Elderflower ved at blande gin, citron sodavand og Queens Hyldeblomst.

Se opskrift på Tom Collins Elderflower

5. Solbær Sour – Klassikeren fra Hotel Cecil i København

For mange af os kan juletiden godt blive en anelse for sød, og nytårsaften giver anledning til, at man endelig igen kan få varieret smagspaletten. Solbær Sour er en lækker nytårsdrink fra Hotel Cecil i København, hvis bar har særligt fokus på danske kvalitetsprodukter.

Den er ganske enkel at lave og består blot af gin, Queens Solbær, citronsaft og sukkersirup. Ingredienserne shakes herefter sammen, og resultatet er en velsmagende cocktail, med flot skum på toppen – som vi kender fra den klassiske whiskey sour.

Se opskrift på Solbær Sour

 

FIND DIN QUEENS OF DENMARK FORHANDLER I DAG

De udvalgte nytårsdrinks er lavet på Queens Hyldeblomst, Queens Jordbær og Queens Solbær. Tre lækre danske økologiske spiritusser, der kan bruges til et utal af drinks, der garanterer at dine nytårsdrinks er med til at sikre en perfekt afslutning på 2019.

Der er med garanti en forhandler af Queens of Denmark nær dig. Tryk på nedenstående link og find din nærmeste forhandler i dag, og gør dine nytårsdrinks ekstra velsmagende.

Find nærmeste forhandler