Ingredienser

3 cl Queens Hyldeblomst
10 cl mousserende hvidvin
eller
10 cl tonic
eller
10 cl danskvand

Den perfekte velkomstdrink til jeres bryllup!

Fyld 2-3 isterninger i et vin- eller champagneglas. Hæld 3 cl QUEENS HYLDEBLOMST i glasset. Top forsigtigt op med én af følgende:

10 cl mousserende hvidvin
eller 10 cl tonic
eller 6 cl danskvand

 

QUEENS HYLDEBLOMST er håndlavet i Danmark, økologisk og prisvindende – en perfekt velkomstdrink på “livets store dag”. Mix med enten mousserende hvidvin, danskvand eller tonic.

Bedøm opskriften

Gns. bedømmelse 5 / 5. Bedømmelser 1

Servér en vaskeægte favorit til gæsterne

Velkomstdrinks er et must-have til et bryllup. Der er ingen bedre måde at byde gæsterne velkommen på og sætte gang i det hyggelige samvær. Det er velkomstdrinken der gør gæsterne hurtigt tilpasse og sætter gang i snakken.

Når det kommer til velkomstdrinks gælder det også om at imponere og overraske, men stadig servere en ægte crowd-pleaser alle gæster kan lide. Derfor er denne velkomstdrink lige i skabet, da den har en god balance mellem syre og sødme uden bitterhed. Den er nem at lave og har en fortrinlig smag af dansk sommer.

Velkomstdrink med hvidvin eller mousserende vin

Fundamentet for denne velkomstdrink til brylluppet er Queens Hyldeblomst. En lækker dansk økologisk spiritus, der kan bruges til et hav af cocktails. Dens søde smag af hyldeblomst med friske citrusnoter giver den en helt unik smag. Som velkomstdrink er den derfor særdeles egnet. Du kan parre den op med hvidvin og lave en frugtrig velkomstdrink med hvidvin eller en forfriskende velkomstdrink med mousserende vin.

Ønsker du en mere krydret velkomstdrink, med en brede smagspalette kan du også bruge tonic vand.

Pynt med friske bær eller citronskive.

PRISEN

0 – 20 drinks:  1 flaske a 70 cl, kr 199,- = kr 199,-
21 – 40 drinks: 2 flasker a 70 cl, kr 199,- = kr 398,-
41 – 60 drinks: 3 flasker a 70 cl, kr 199,- = kr 597,-
61 – 80 drinks: 3 flasker a 70 cl, kr 199,- = kr 597,-

Prisen er kr 10,- per drink for QUEENS HYLDEBLOMST som du kan finde hos en af vores forhandlere rundt i landet. Og er din lokale vinhandel ikke på kortet, så kan du sagtens bede dem skaffe QUEENS HYLDEBLOMST hjem.

DEL DIT BRYLLUP MED OS

Husk at tagge dine billeder med #queensofdenmark så kan det være vi deler netop jeres bryllupsbillede :-).

Store hilsner

Titte Skotlander Hansen