Hyldeblomst Aperitif

[ratemypost-result]Dansk, økologisk aperitif. Perfekt en lun sommeraften før maden. Nem og hurtig at lave. Pynt med citronskal.

Her kommer den eneste drink du behøver at kunne lave i år: Hyldeblomst Aperitif

DU SKAL BRUGE
4 cl Queens Hyldeblomst

10 cl iskold hvidvin (eller tonic)
1 Øko citronskal
Isterninger

SÅDAN GØR DU
Queens Hyldeblomst hældes i et vinglas fyldt med isterninger. Toppes med iskold hvidvin eller tonic. Pynt med citronskal.

Aperitif er en perfekte start på en god middag

Måske kender du aperitif fra en tur sydpå? En forfriskende drink der serveres lige før maden. Super let at anrette, smager dejligt af sommer og vækker appetitten.

En nordisk inspireret drink, der udover at være økologisk og lavet her i Danmark, er mere frisk og frugtig end det du er vant til.

Skal din aperitif være frisk og syrlig eller med en snert bittert?

Du vælger selv når du laver din drink om du er til det frugtige eller det lidt mere bitre.

Mix Queens Hyldeblomst med hvidvin eller tonic, tilsæt et par isterninger og pynt en et stykke citron skal. Du kan også vælge at pynte med friske eller frosne bær.

Hyldeblomst Aperitif er oplagt at servere inden maden  – men du kan også servere den som en improviseret drink i solen på altanen eller terrassen, som velkomstdrink eller byde uventede gæster på en lille overraskelse.

Hyldeblomst er smagen af den danske sommer

Queens Hyldeblomst er produceret i Nordjylland af økologiske hyldeblomster, økologisk citronsaft og en smule rørsukker og er blevet kendt som bartenderens ketchup. Det er en super enkel måde at tilføre frisk sommersmag af hyldeblomst i sin drink hele året.

Del din aperitif på Instagram

Vis os Hyldeblomst Aperitif på Instagram, brug hashtagget #queensofdenmark og lad os se dine yndlingscocktails!

[ratemypost]