Den perfekte velkomstdrink

3.7
(3)
På “livets store dag” må intet gå galt. Derfor får du her opskriften på den sikre velkomstdrink, der kommer til at imponere dine gæster.

Har du brug for den lækreste velkomstdrink til dine gæster? Så er her svaret. Nem, billig og smager fantastisk.

INGREDIENSER
3 cl Queens Hyldeblomst

10 cl mousserende hvidvin (eller tonic eller danskvand)

SÅDAN GØR DU
Fyld 2-3 isterninger i et vin- eller champagneglas. Hæld 3 cl Queens Hyldeblomst i glasset. Top forsigtigt op med én af følgende: mousserende hvidvin, tonic eller danskvand.

Pynt med citronskive eller frisk mynte.

Servér en vaskeægte favorit til gæsterne

Velkomstdrinks er et must-have til et bryllup. Der er ingen bedre måde at byde gæsterne velkommen på og sætte gang i det hyggelige samvær. Det er drinken der gør gæsterne hurtigt tilpasse og sætter gang i snakken.

Når det kommer til velkomstdrinks gælder det også om at imponere og overraske, men stadig servere en ægte crowd-pleaser alle gæster kan lide. Derfor er denne velkomstdrink lige i skabet, da den har en god balance mellem syre og sødme uden bitterhed. Den er nem at lave og har en fortrinlig smag af dansk sommer.

Velkomstdrink med hvidvin eller mousserende vin

Fundamentet for denne drink til brylluppet er Queens Hyldeblomst. En lækker dansk økologisk spiritus, der kan bruges til et hav af cocktails. Dens søde smag af hyldeblomst med friske citrusnoter giver den en helt unik smag. Som velkomstdrink er den derfor særdeles egnet. Du kan parre den op med hvidvin og lave en frugtrig velkomstdrink med hvidvin eller en forfriskende velkomstdrink med mousserende vin.

Ønsker du en mere krydret drink, med en brede smagspalette kan du også bruge tonic vand.

Når du nu har fået fingrene i en Queens Hyldeblomst hvad så med også at lave en Hyldeblomst Aperitif? Eller pifte din Gin og tonic op med hyldeblomst? En af vores egne favoritter er også den klassiske negroni, hvor du udskifter vermouth med Queens, det kan altså godt blive en klassiker :-).

Bedøm opskriften

Gns. bedømmelse 3.7 / 5. Bedømmelser 3