Vild med Gin & Tonic? Så prøv en Queens & Tonic

5
(1)
Vi kender allesammen en Gin & Tonic som kan smage helt fantastisk. Men tonic kan bruges til mere end blot at mixe med gin. Dette er verdens nemmeste cocktail og så indeholder den tilmed bare 1-2 % alkohol så du kan nyde flere på de varme sommeraftener.

Ingredienser

2 cl Queen
10 cl tonic
Isterninger

Sådan gør du

Hæld Queen’s i et højt glas fyldt med isterninger fyld langsomt med tonic. Rør rundt og garner evt med friske bær.

Du kan selv bestemme om den skal være frugtig og sommeragtig med Queens Jordbær, om den skal være mere vinteragtig med enten Queens Solbær eller Queens Æble&Kvæde eller om du er til forårsstemning med Queens Hyldeblomst.

Den perfekte sommerdrink

En Queens & tonic er perfekt til en lun sommeraften, her kan du bruge Queens Hyldeblomst til at skabe en mild cocktail, der har smagen af den danske sommer. Til desserten kan bruge Queens Jordbær, der giver en frisk cocktail med en sommerlig rød farve.

Mix og match dit tonic water

Queens & Tonic åbner op for et hav af smags-kombinationer. Du kan bl.a. opnå en dyb intens smag af hyldeblomst ved at blande Queens Hyldeblomst, med en elderflower tonic vand, som eks. Fevertree Elderflower Tonic. Ønsker du friskere noter kan kan du også blande med en tonic vand med citrus noter.

Queens & Gin Tonic

Hvis man ønsker en lidt stærkere cocktail kan man bruge både Queens og Gin i sin cocktail. Dette gør drinken stærkere, men bidrager også til en mere kompleks smag i cocktailen. Prøv evt. Herbies Pink Gin, sammen med Queens Hyldeblomst. Den kombination giver en fantastisk smagspalette, der vælter frem med friske og dels krydrede sommernoter.

Find en forhandler nær dig

Start på dit gin eventyr med Queens of Denmark i dag.

Bedøm opskriften

Gns. bedømmelse 5 / 5. Bedømmelser 1